لاریجانی: آمریکا با جنگ، هر روز تشییع جنازه خواهد داشت/ وضعیت سوریه این‌طور نمی‌ماند موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT جزئیات سفر وزیر دفاع ایران به ترکیه سردار فضلی: برآورد ما نشان می‌دهد دشمن در حال حاضر شرایط آغاز یک جنگ بزرگ را ندارد معاون رئیس‌جمهور: دولت تصمیمی برای اخراج سفرای تروئیکای اروپایی از ایران ندارد پزشکیان: آمریکا اراده‌ای برای حل مسئله از مسیر دیپلماسی و منطق عادلانه ندارد سردار قاآنی: عامل اصلی شهادت سیدحسن نصرالله و شهدای دیگری که با ایشان بودند، صرف انفجار نبود + ویدئو سخنگوی سپاه: اولین واکنش ما به آغاز جنگ ساعت ۴ صبح بود/ در سطح راهبردی کاملاً هوشیار بودیم در دیدار کمیسیون امنیت ملی با لاریجانی چه گذشت؟   خبر مهم برای فرهنگیان و نیرو‌های شرکتی/ تبدیل وضعیت معلمان و کارکنان دولتی در راه است؟ رأی مثبت مجمع تشخیص به ۲ مصوبه امنیتی مجلس فیلم | نبویان: اطلاعات ما از طریق آژانس درز پیدا می‌کند؛ خیلی از بازرسان آژانس جاسوس هستند عباس ایروانی کیست؟ وقوع جنگ نامحتمل است/ فضای رسانه‌ای صرفاً تبلیغات دشمن است دستور عارف برای رسیدگی فوری به دانشجویان مصدوم حادثه سمنان

پزشکیان: امیدواریم با تقویت ارتباط با همسایگان مشکلات ناشی از تحریم‌ها را کاهش دهیم

رئیس جمهور گفت: سفر به ترکمنستان دستاورد‌های خوبی داشت و امیدواریم بتوانیم با تقویت ارتباط با همسایگان مشکلات ناشی از تحریم‌ها را کاهش دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 11
کد خبر: ۲۵۹۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان پس از پایان سفر دو روزه خود به ترکمنستان به منظور شرکت در همایش بین‌المللی «ارتباط متقابل زمان‌ها و تمدن‌ها - مبنای صلح و توسعه» در بدو ورود به تهران در فرودگاه مهرآباد، بیان کرد: امیدوار هستیم جلساتی که می‌گذاریم ارتباطات ما با همسایگان را تقویت کند. ارتباط با همسایگان در حال شکل گیری است. اگر بتوانیم روند ارتباطات دسترسی‌های راهی، برقی، گاز و انرژی را توسعه دهیم مشکلاتی ناشی از تحریم‌ها را می‌توانیم به شدت کاهش دهیم.

وی در ادامه اظهار کرد: ما با ۱۵ الی ۱۶ کشور همسایه هستیم و اگر استان‌های مرزی بتوانند ارتباطات خود را با همسایگان تقویت کنند، گامی در جهت توسعه برداشته می‌شود. این سفر دستاورد خوبی داشت و امیدوارم بتوانیم تا آخر این مسیر را ادامه دهیم.

رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: سفری که ما دیروز به ترکمنستان داشتیم از نظر فرهنگی تاثیرات مناسبی داشت چراکه ۸ رئیس جمهور در آن جلسه حضور داشتند و هر کدام ۱۰ دقیقه‌ای صحبت کردند. در این سفر مجددا با ۴ تن از این عزیزان گفتگو داشتم. با رهبر ترکمنستان نیز گفت وگویی داشتم. درباره توافقاتی که در حوزه گاز، راه و برق داشتیم صحبت‌هایی صورت گرفت و در زمینه بازارچه‌های مرزی نیز تفاهمات شکل گرفت و دستوراتی دادند که اِن شاءالله ظرف یک ماه آینده در کمیسیون مشترک اقتصادی در تهران مورد بررسی قرار خواهد گرفت و نهایی می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در این سفر با رئیس جمهور روسیه گفتگو داشتیم، تصریح کرد: گفت وگوی ما نزدیک به یک ساعت طول کشید. در خصوص پیمان‌ها و قرارداد‌هایی که با خود روسیه داشتیم تعاملات سازنده‌ای داشتیم و بنا شد به کار‌ها سرعت بخشیده شود. در زمینه گاز، راه، قطار، آب شیرین کن‌ها و کار‌های دیگری که در زمینه انرژی و پتروشیمی توافق شده است، بحث شد.

وی افزود: در زمینه منطقه نیز صحبت کردیم و تاکید شد که روسیه باید وظیفه بیشتری را در خصوص جنایت‌هایی که اسرائیل در غزه و لبنان انجام داده و به زن و کودک رحم نمی‌کند، ایفا کند.

پزشکیان گفت: با رئیس جمهور ترکمنستان و ازبکستان جلسه داشتیم و قرار شد هرچه سریع‌تر کارگروه‌ها با مسئولان در ایران جلسه داشته باشند. امیدوار هستیم این جلسات تبدیل به کار‌هایی شود که ارتباطات ما را با منطقه افزایش دهد. نیتی که ما دنبال آن هستیم یعنی ارتباط با همسایگان در حال شکل گیری است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار